První zprávy o turnaji...

05.05.2010 08:36

Vážení návštěvníci pohárových stránek, vítejte na našem webu a vězte, že tedy pro vás máme úvodní informace k realizaci celého turnaje. Momentálně je na 99,9% jisté, že turnaj opravdu bude. Dlouho jsme si pohrávali s myšlenkou na pořádání turnaje, nakonec trocha štěstí a náhoda tomu chtěla, že jsme dostali další impuls, který nás posunul dál.

Dostali jsme nabídku hostit v Šumperku keňský dorostenecký tým MYSA, což je sdružení na podporu boje proti AIDS. O celém projektu se ještě určitě rozepíšeme, jen namátkou ale od boku informace, že tento projekt bude mít své zastoupení i v doprovodném programu letošního fotbalového MS a mimo jiné patronem souvisejícího projektu "Fotbal pro rozvoj" je i reprezentant Tomáš Ujfaluši. O jeho osobní účasti na turnaji jednáme.

Momentálně jsme ve stavu, kdy se snažíme zajistit rozpočet turnaje, zjistit, na kolik realizace celé této akce přijde. Podle dalších jednáních s případnými sponzory budeme chytřejší i ohledně výše startovného. Zájem o účast v turnaji projevilo již několik místních mužstev, pozvánku obdržel i jeden tým z Ostravska a hlavně tedy jako host se turnaje zúčastní zmiňovaný keňský výběr. Ten bude od startovného oproštěn.

Sledujte i nadále naše oficiální stránky turnaje, ačkoliv i ony jsou ještě v jakémsi "neoficiální" provozu. Děkujeme.