Dračí pohár - Organizační záležitosti

15.06.2010 10:32

Přinášíme další organizační informace k blížícímu se turnaji. Ten se na 100% uskuteční, o čemž jsme nepochybovali již dlouho. Je potřeba ale seznámit vás s věcmi, které se budou dále v sobotu dít. Na Tyršově stadionu proběhne kromě našeho proklamovaného a mediálně podporovaného turnaje i jistá akce, o které se neví, ačkoliv bude mít velký charakter - celorepublikové atletické finále. Z tohoto důvodu bude na stadionu spousta lidí. Pro nás je to dobře, budeme mít dozajista o diváky postaráno. Tělovýchovná jednota má však obavy, že náš turnaj může narušit průběh onoho atletického podniku, ačkoliv nám tedy není jasné, jakým způsobem by k tomu mohlo dojít. Účastníky turnaje budeme informovat ještě na začátku dne, ale předběžně pár informací, v případě kterých je naší povinností vám je sdělit...
1) vzhledem k onomu atletickému klání jsou nedostupné veškeré šatny a sociální zařízení (vyjma veřejných WC) v tělocvičně i v tribuně fotbalového stadionu. Prostory pro účastníky futsalového turnaje zajistíme.
2) nepředpokládám, že by vám kdokoliv chtěl zakázat jít se na atletiku podívat. Dodržujte však pokyny tamních pořadatelů, taky by se nám nelíbilo, kdyby nám někdo přišel házet oštěpem na futsalové hřiště. :)
3) občerstvení bude primárně zajištěno hotelem Sport (přilehlá zahrádka u futsalového hřiště)
4) nedbejte na to, že bude na Tyršáku hromada lidí, a přijďte se podívat na kvalitní futsal s atraktivní účastí! Rádi vás na turnaji uvidíme, místa na tribunách je poměrně dost. Uděláme vše pro vaši spokojenost i spokojenost účastníků a byli bychom rádi, abyste strávili příjemný den. Věřte, že pro to uděláme vše.

Do čtvrtečního dopoledne bude znám kompletní rozpis zápasů i přesný systém turnaje. Zástupce týmů budeme pak ihned informovat, fanoušci se dozví informace u nás na webu, tj. zde.